19 november '18 Foyeravond Opera: Oedipe

Foyeravond Opera: Oedipe

19 november 20:30 uur Alle vrienden en geefkringleden Nationale Opera & Ballet

Op 19 november staat de foyeravond geheel in het teken van de meesterlijke opera Oedipe van George Enescu. We verbinden de figuur Oedipus aan grote thema's als het noodlot en identiteit en brengen hem zelfs in contact met de alledaagse wereld van het bier. Oedipe gaat over één van de meest tragische figuren uit de Griekse mythologie, die zijn ogen niet kan vertrouwen en slachtoffer wordt van zijn eigen onwetendheid. Wat laat deze figuur ons zien over onszelf? Kunnen we onze zintuigen wel vertrouwen? En hoe zat het met dat Oedipuscomplex? Met gasten en artiesten die dichtbij de figuur en de opera staan, werpen we deze vragen op in woord, beeld, muziek en smaak.

Kom langs voor een avond vol grote vragen en kleine geneugten van het leven en het bier.

Prijzen

Standaard - € 10
Vrienden/Gouden Vrienden (opera) - € 7,50
Geefkringleden - gratis entree

U kunt uw plaatsbewijzen reserveren via deze link. Vul de persoonlijke promotiecode in die u eerder al per e-mail heeft ontvangen om uw korting te ontvangen.

Ook Geefkringleden willen we vriendelijk verzoeken om hun plaatsen kosteloos te reserveren via deze link. Hiervoor ontvangt u ook een persoonlijke promotiecode die u kunt invullen bij uw bestelling.

Heeft u vragen? Neem contact op met steun@operaballet.nl.

Overige Foyeravonden 2018-2019

di 08 januari Porgy and Bess

ma 04 februari Girls of the Golden West

ma 08 april Madama Butterfly

ma 27 mei aus LICHT