21 februari '17 Met Vriendenkorting naar Dr. Miracle's last illusion

Met Vriendenkorting naar Dr. Miracle's last illusion

Dr. Miracle’s last illusion van OPERA2DAY is op zondag 19 maart in Amsterdam te zien in Koninklijk Theater Carré (19.00 uur).
Vrienden van De Nationale Opera ontvangen 20% korting!
Boek uw tickets hier. Promotiecode: miracle

Speciaal Vip-arrangement voor slechts € 10,- extra.
Kijk voor alle info op: http://www.opera2day.nl/productie/dr.-miracle/

 

OPERA2DAY gooit hoge ogen met Dr. Miracle’s last illusion. Hoogtepunten uit geliefde opera’s komen samen in een magische voorstelling, die de nostalgische sfeer van rond 1900 op het toneel tovert. In de schijnwerpers staan drie sopranen, die in operatheaters in binnen- en buitenland furore maken. Ze worden de slachtoffers van de illustere dr. Miracle in een nieuwe verhaallijn, waarin op  magische wijze aria's uit onder andere La Sonnambula (Bellini), Les Contes d’Hoffmann (Offenbach), Macbeth (Verdi) en Tristan und Isolde (Wagner) opgaan.
De zangeressen en het orkest, onder leiding van dirigent Hernán Schvartzman, laten de tijd rond 1900 herleven. Geïnspireerd door de 78-toeren-platen van Nellie Melba, Lilli Lehmann en Adelina Patti – drie legendarische opera-diva’s – brengen zij een hommage aan het negentiende-eeuwse belcanto.
Dr. Miracle’s last illusion is een flamboyante productie vol suspense, nostalgie, humor en een vleugje horror. M.m.v. het New European Ensemble en De Dutch Don’t Dance Division.

Enkele reacties uit de pers:
‘Spectaculair’ **** (de Volkskrant)
Dr. Miracle’s: ‘een hit’ **** (Theaterkrant)
Begeleid door ‘Het gloeiende New European Ensemble’ (NRC)
‘Gaat dat zien, gaat dat zien’ (Place de l’Opera)